ostrina
Namenska ambalaža ekskluzivno za Vaš proizvod

Projektovanje i izrada

ambalaže po meri

Uz pomoć grafičkog tehnologa pristupa se projektovanju ambalaže koja će savršeno odgovarati vašem proizvodu. Izradom makete dobijate probni uzorak ambalaže u njenom finalnom obliku.

uvlak-tipo

Inovativna

pakovanja

Upakujte Vaš proizvod u ambalažu koja ga štiti i koja mu podiže prodajnu vrednost.

Optimizovani proces proizvodnje omogućava
povoljniju cenu štampe

Konkurentna

cena izrade

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade grafičkog proizvoda, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade kataloga i brošura.

paper
Više od

50 vrsta papira

u opticaju

Učinite Vaše pakovanje potpuno originalnim, izborom materijala odgovarajuće teksture i sastava. Na raspolaganju su vam lepenke, kartoni, skaj, eko koža, koža, kao i paleta specijalnih papira.

Pronadjite inspiraciju u našim radovima

Oplemenite završnu obradu

sa našim dodatnim uslugama

UV Parcijalni lak

UV lak je trenutno jedna od najtraženijih štamparskih tehnika. Osnovna ideja je stvaranje kontrasta između papira, koji se koristi za štampu određenih proizvoda i izrazitog sjaja laka koji se nanosi na podlogu.

Zlatotisak

Zlatotisak podrazumeva štampanje teksta ili ilustracija sjajnom folijom. Postupak gde se metalni klišei utiskuju na materijal na kome treba da ostane otisak.

Štancovanje

Štancovanje daje vašem proizvodu unikatan izgled i prepoznatljivost. Oblik koji zamislite naše odeljenje pripreme će pripremiti i dostaviti vam vizual na uvid pre izrade.

Još nekoliko stvari zbog kojih nas klijenti vole

termalne ploče

Besplatno savetovanje sa tehnologom

30 godina iskustva u grafičarstvu

Dostava na adresu

Impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura