ostrina
Savetovanje dimenzija korice u zavisnosti od broja stranica

Tehničko

iskustvo

Ako ne znate koja je debljina rikne ili koje su dimenzije korica za knjigu, a znate koliko ima listova mi vam možemo pomoći.

paper
Povez knjiga

Postojani i

izdržljivi povezi

Povez knjige može biti meki, tvrdi, u vidu spirale ili ukoliko je reč o izdanju sa malim brojem stranica, listovi mogu biti pričvršćeni klamovanjem.

Optimizovani proces proizvodnje omogućava
povoljniju cenu štampe

Konkurentna

cena izrade

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade grafičkog proizvoda, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade kataloga i brošura.

korice
Preko 15 različitih folija

Utiskivanje sa

zlatnim i srebrnim efektom

Foliotisak ili zlatotisak je proces utiskivanja folije u papir, u obliku vašeg logoa ili teksta, rezultirajući izuzetno atraktivnim “skupocenim” efektom. U Tipografik Plus možete otisnuti sa neverovatnom preciznošću koja se meri u delićima milimetra.

Pronadjite inspiraciju u našim radovima

Oplemenite završnu obradu

sa našim dodatnim uslugama

UV Parcijalni lak

UV lak je trenutno jedna od najtraženijih štamparskih tehnika. Osnovna ideja je stvaranje kontrasta između papira, koji se koristi za štampu određenih proizvoda i izrazitog sjaja laka koji se nanosi na podlogu.

Zlatotisak

Zlatotisak podrazumeva štampanje teksta ili ilustracija sjajnom folijom. Postupak gde se metalni klišei utiskuju na materijal na kome treba da ostane otisak.

Efekat lak

Efekt lak je postupak parcijalnog mat lakiranja na sjajnom papiru gde se dobija efekat kontrasta jer mesta koja nisu lakirana ostaju sjajna. Osnovna ideja je istaknuti odredjene delove stampe koja ima dosta kolorita, ili tamnijih povrsina.

Štancovanje

Štancovanje daje vašem proizvodu unikatan izgled i prepoznatljivost. Oblik koji zamislite naše odeljenje pripreme će pripremiti i dostaviti vam vizual na uvid pre izrade.

Plastifikacija

Plastifikacija papira je postupak primene providne polimer folije na odštampani materijal u svrhu poboljšanja mehaničkih i estetskih svojstava.

Perforacija

Perforacija je bušenje niza malih rupica da bi se olakšalo otcepljivanje nekog dela, kao kod poštanskih markica ili karata za bioskop.

Još nekoliko stvari zbog kojih nas klijenti vole

termalne ploče

Besplatno savetovanje sa tehnologom

30 godina iskustva u grafičarstvu

Dostava na adresu

Impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura