digitalna štampa
ostrina

Digitalna štampa A3+

Digitalna štampa u svom najboljem izdanju

Intenzitet boje

i preciznost kao

kod offset štampe

Digitalna štampa na najnaprednijim Xerox mašinama omogućava da i digitalni otisak bude vrhunskog kvaliteta.. Prednost digitalne štampe u odnosu na klasičnu štampu je u tome što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše.

paper
Mali tiraži pogodni za prezentacije. Od sada to možete bez gubljenja kvaliteta

Potrebna vam je mala količina?

Korišćenjem naprednih tehnologija postižemo brzinu izrade kataloga, brošura, flajera, pozivnica, vizit karti u malim tiražima. Digitalna štampa može Vam doprineti i unaprediti prezentacije i poslovanje.

digitalna stampa
digitalna štampa
size
Maximalan format digitalnog printa je 310 x 650 mm

Iskoristite produženi format

digitalne štampe

Produženi format je pogodan za izradu fotografija ili vaših potreba u formatu 310 x 650 mm. Produženi format je idealan za izložbe fotografa. Digitalna štampa je u prednosti u odnosu na klasičnu štampu u brzini izrade i malom tiražu. Prednost je i u različistosti vaših potreba. Putem digitalne štampe možete odštampati reklamne materijale formata u formatu do 310 x 480 mm. Nakon štampe otisak je postojan i dugotrajan.

Pronadjite inspiraciju u našim radovima

Oplemenite završnu obradu

sa našim dodatnim uslugama

UV Parcijalni lak

UV lak je trenutno jedna od najtraženijih štamparskih tehnika. Osnovna ideja je stvaranje kontrasta između papira, koji se koristi za štampu određenih proizvoda i izrazitog sjaja laka koji se nanosi na podlogu.

Zlatotisak

Zlatotisak podrazumeva štampanje teksta ili ilustracija sjajnom folijom. Postupak gde se metalni klišei utiskuju na materijal na kome treba da ostane otisak.

Efekt lak

Efekt lak je postupak parcijalnog mat lakiranja na sjajnom papiru gde se dobija efekat kontrasta jer mesta koja nisu lakirana ostaju sjajna. Osnovna ideja je istaknuti odredjene delove stampe koja ima dosta kolorita, ili tamnijih povrsina.

Štancovanje

Štancovanje daje vašem proizvodu unikatan izgled i prepoznatljivost. Oblik koji zamislite naše odeljenje pripreme će pripremiti i dostaviti vam vizual na uvid pre izrade.

Plastifikacija

Plastifikacija papira je postupak primene providne polimer folije na odštampani materijal u svrhu poboljšanja mehaničkih i estetskih svojstava.

Perforacija

Perforacija je bušenje niza malih rupica da bi se olakšalo otcepljivanje nekog dela, kao kod poštanskih markica ili karata za bioskop.

Još nekoliko stvari zbog kojih nas klijenti vole

termalne ploče

Besplatno savetovanje sa tehnologom

30 godina iskustva u grafičarstvu

Dostava na adresu

Impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura