printing
Idealno preklapanje/pasovanje boja pri kolor štampi

Oštrina

i preciznost

Loše upasovane boje u ofset štampi rezultiraju mutnim prikazom teksta i fotografija. Ovaj problem na koji većina štamparija nailazi – za Tipografik predstavlja davno prošlo vreme.

offset2
Brzina štampe B1 format

Prvi i poslednji tabak

su istog kvaliteta

Petobojna KBA 75 Rapida – koja osim petog prolaza ima i lakiranje kao završni prolaz.
Za velike tiraže, visokokvalitetne i zahtevne poslove na specijalnim papirima. Idealna za časopise, kataloge, monografije, knjige, kalendare, plakate, itd.

Dvobojna mašina Heidelberg Printmaster B2

Jednobojna mašina Roland Practica B3 – za štampanje u jednoj boji

offset štampa
digitalna štampa
paper
Sadržaj Vašeg PDF-a upravlja nanos boje

Merenje nanosa boje

Osnova dobrih nijansi

“Nije potrebno da znate sve o štampi, dovoljno je da znate šta želite. Čak i onda kada niste sasvim sigurni, slobodno nas kontaktirajte. Mi smo tu da Vam pomognemo našim sugestijama i stručnim savetima, zasnovanim na dugogodišnjem iskustvu.” osoblje studija “Tipografik Plus”

Čuvamo prirodu

Recikliramo

Reciklaža papira je dobra jer uzrokuje čak 95% manje aero zagađenja, što nije zanemarljivo za nešto što je toliko svakodnevno i na šta smo svi navikli.

digitalna štampa

Pronadjite inspiraciju u našim radovima

Oplemenite završnu obradu

sa našim dodatnim uslugama

UV Parcijalni lak

UV lak je trenutno jedna od najtraženijih štamparskih tehnika. Osnovna ideja je stvaranje kontrasta između papira, koji se koristi za štampu određenih proizvoda i izrazitog sjaja laka koji se nanosi na podlogu.

Zlatotisak

Zlatotisak podrazumeva štampanje teksta ili ilustracija sjajnom folijom. Postupak gde se metalni klišei utiskuju na materijal na kome treba da ostane otisak.

Blindruk

Proces utiskivanja klišea u papir, u obliku vašeg logoa ili teksta, rezultirajući izuzetno atraktivnim “skupocenim” efektom.

Štancovanje

Štancovanje daje vašem proizvodu unikatan izgled i prepoznatljivost. Oblik koji zamislite naše odeljenje pripreme će pripremiti i dostaviti vam vizual na uvid pre izrade.

Plastifikacija

Plastifikacija papira je postupak primene providne polimer folije na odštampani materijal u svrhu poboljšanja mehaničkih i estetskih svojstava.

Perforacija

Perforacija je bušenje niza malih rupica da bi se olakšalo otcepljivanje nekog dela, kao kod poštanskih markica ili karata za bioskop.

Još nekoliko stvari zbog kojih nas klijenti vole

termalne ploče

Besplatno savetovanje sa tehnologom

30 godina iskustva u grafičarstvu

Dostava na adresu

Impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura