cenee
Optimizovani proces proizvodnje omogućava
povoljniju cenu štampe

Konkurentna

cena izrade

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade grafičkog proizvoda, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade kataloga i brošura.

ink
Rokovnici, planeri i sveske

Utiskivanje sa

zlatnim i srebrnim efektom

Foliotisak ili zlatotisak je proces utiskivanja folije u papir, u obliku vašeg logoa ili teksta, rezultirajući izuzetno atraktivnim “skupocenim” efektom. Tipografik Plus u ponudi ima preko 15 različitih folija koje se mogu otisnuti sa neverovatnom preciznošću koja se meri u delićima milimetra.

Mogućnost personalizacije

agendi i svesaka

Blindruk

Proces utiskivanja klišea u papir, u obliku vašeg logoa ili teksta, rezultirajući izuzetno atraktivnim “skupocenim” efektom.

Zlatotisak

Zlatotisak podrazumeva štampanje teksta ili ilustracija sjajnom folijom. Postupak gde se metalni klišei utiskuju na materijal na kome treba da ostane otisak.

Plastifikacija

Plastifikacija papira je postupak primene providne polimer folije na odštampani materijal u svrhu poboljšanja mehaničkih i estetskih svojstava.

Efekt lak

Efekt lak je postupak parcijalnog mat lakiranja na sjajnom papiru gde se dobija efekat kontrasta jer mesta koja nisu lakirana ostaju sjajna. Osnovna ideja je istaknuti odredjene delove stampe koja ima dosta kolorita, ili tamnijih povrsina.

Pronadjite inspiraciju u našim radovima

Još nekoliko stvari zbog kojih nas klijenti vole

Besplatno savetovanje sa tehnologom

30 godina iskustva u grafičarstvu

Dostava na adresu

Impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura